Σίμος Κεδίκογλου: Ολοι έχουν θυσιάσει…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ αναφέρθηκε στην επιχείρηση της αστυνομίας στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια. Στο ερώτημα αν εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια πριν γίνει η επιχείρηση ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε: «Πιστεύω ότι τα εξαντλήσαμε με κάθε δυνατό τρόπο. Δυστυχώς πρυτάνευσε η αδιαλλαξία μεταξύ της συνδικαλιστικής ηγεσίας των εργαζομένων. Είχαμε δικαστικές αποφάσεις, είχαν κριθεί οι κινητοποιήσεις παράνομες και καταχρηστικές.

Πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος».

Οσον αφορά για το πότε αναμένεται να επιστρέψουν στις ράγες οι συρμοί του Μετρό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Το συντομότερο δυνατόν. Δεν γνωρίζω πόσοι εργαζόμενοι χρειάζονται για να λειτουργήσει. Νομίζω ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 400-500, κάτι τέτοιο. Θέλω να πιστεύω πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει ρυθμιστεί το ζήτημα».

Στο ερώτημα αν απασχολεί την κυβέρνηση το γεγονός ότι η απεργία έχει μπει κάτω από την ομπρέλα της ΓΣΕΕ ο κ. Κεδίκογλου απάντησε: «Με απασχολεί το γεγονός ότι και σήμερα οι συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται. Με απασχολεί το γεγονός ότι και σήμερα χάνονται εργατοώρες. Με απασχολεί το γεγονός ότι και σήμερα πλήττεται η κοινωνία μας. Με απασχολεί το γεγονός ότι ορισμένοι επιμένουν να βάζουν το ατομικό πάνω από το κοινωνικό. Είμαστε μία κοινωνία, μία οικονομία σε μία δύσκολη καμπή. Ολοι έχουν θυσιάσει δεν μπορεί κάποιος να απαιτεί την εξαίρεσή του».

The post Σίμος Κεδίκογλου: Ολοι έχουν θυσιάσει… appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα