«Σημαντικό το Europa League»

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας υποστήριξε πως η Τότεναμ θα δει πολύ σοβαρά το Europa League όπου θα κυνηγήσει τη μεγάλη διάκριση. Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη των ομίλων του Europa League και στον όμιλο του Παναθηναϊκού υπάρχουν οι...
Τότεναμ, Λάτσιο και Μάριμπορ.

Οι «πράσινοι» έχουν δύσκολο
έργο και για να πάρουν την πρόκριση θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο ενός εκ των Λάτσιο ή Τότεναμ που κοντράρονται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Ο τεχνικός των «πετεινών», Αντρέ Βίλας Μπόας μιλώντας για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, υποστήριξε πως η ομάδα του θέλει να φτάσει πολύ μακριά στη διοργάνωση. «Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι πολύ σημαντική για εμάς», είπε αρχικά στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για να συνεχίσει:

«Είναι δύσκολο το έργο μας, γιατί θα πρέπει να παίξουμε 15 παιχνίδια για να φτάσουμε στον τελικό. Επίσης υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι επιπέδου Champions League. Η κατάκτηση του Europa League θα μας φέρει στο Σούπερ Καπ Ευρώπης που είναι ίσως η σημαντικότερη διοργάνωση». Στη συνέχεια τόνισε: «Αν κερδίσουμε τον τίτλο, τότε η ιστορία της Τότεναμ θα αλλάξει για πάντα και θα είναι ξεχωριστή», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα