Σημάδια… παιχταρά από Φιγκερόα

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε πριν από 3 εβδομάδες τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, αψηφώντας το γεγονός πως ο Αργεντινός είχε να προπονηθεί από τις 28 Οκτώβρη που τραυματίστηκε. Οι υπολογισμοί του ιατρικού τιμ έλεγαν πως ο παλιός άσος των Ρίβερ και Μπόκα χρειάζεται 4-6 εβδομάδες για να μπει σε κανονικό ρυθμό, αλλά ο επιθετικός του «τριφυλλιού» έχει σπάσει τα… κοντέρ, μιας και είναι ήδη έτοιμος.

Για δεύτερη διαδοχική μέρα, ο Φιγκερόα

έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης και εάν πάει έτσι μέχρι τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ειδικά από την στιγμή που ο Τοτσέ θα είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού για τα επόμενα 2-3 παιχνίδια. Στο ματς με την «Ένωση» εκτός απροόπτου βασικός θα ξεκινήσει ο Φορναρόλι με τον Αργεντινό να περιμένει μήπως και βρίσκεται στην 18άδα και πάρει έστω και λίγα λεπτά συμμετοχής.

Οι συμπαίκτες του πάντως, στάζουν… μέλι για τον Φιγκερόα, αφού στις μεταξύ τους συζητήσεις λένε πως: «Κάνει πολύ έξυπνες κινήσεις με αλλά και χωρίς την μπάλα. Είναι αρκετά κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής και έχει αίσθηση του χώρου που κινείται». Έχει με λίγα λόγια, όλα τα στοιχεία… παιχταρά. Το μόνο που απομένει, είναι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού να βρει τον ρυθμό του και να αποκτήσει περισσότερη φυσική κατάσταση ούτως ώστε σε 2 εβδομάδες να είναι απολύτως έτοιμος να προσφέρει ακόμη και από το πρώτο λεπτό.

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Σημάδια… παιχταρά από Φιγκερόα appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα