Σέλτικ-Γιουβέντους στη Nova

Το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει δυναμικά με την φάση των «16» και οι συνδρομητές της Nova, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου να απολαύσουν αποκλειστικά τις πρώτες «μάχες» Σέλτικ – Γιουβέντους, Βαλένθια – Παρί Σεν
Ζερμέν και Σαχτάρ – Ντόρτμουντ σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition.

Τη Τρίτη 12/02 η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά υποδέχεται στο γήπεδο της την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους και θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στην δύσκολη έδρα της «Βέκια Σινιόρα».

Επίσης το ίδιο βράδυ η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε θα αντιμετωπίσει στο «Μεστάγια» την Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, σε ένα αγώνα ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.
Τη Τετάρτη 13/02 η πρωταθλήτρια Ουκρανίας Σαχτάρ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Γερμανίας Ντόρτμουντ, με τις δύο ομάδες να θέλουν το καλύτερο δυνατό σκορ, εν όψει της ρεβάνς στο «Βεστφάλεν».

Αναλυτικά την Τρίτη 12/02 οι μεταδόσεις της Nova έχουν ως εξής:

– 21.45 Σέλτικ – Γιουβέντους από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

– 21.45 Βαλένθια – Παρί Σεν Ζερμέν από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Την Τετάρτη 13/02 η Nova θα μεταδώσει το εξής ματς:

– 21.45 Σαχτάρ – Ντόρτμουντ από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης -Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεξάγεται στις 13/2 και θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 15/2 στις 22.00 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από το NS1/NS1HD.

Champions Live

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 12/02 και την Τετάρτη 13/02, παρακολουθήστε άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής ημέρας στην εκπομπή «Champions Live» από το Novasports1 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της Νova.

Το Champions League στο novasports.gr

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι επισκέπτες του novasports.gr θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από την Web TV τα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια Σέλτικ – Γιουβέντους, Βαλένθια – Παρί Σεν Ζερμέν και Σαχτάρ – Ντόρτμουντ.

Επίσης μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του διημέρου 12-13 Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες του novasports.gr θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν το σχόλιο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο blog του, για τα ματς που έγιναν.

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Σέλτικ-Γιουβέντους στη Nova appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα