Ρουμενίγκε: Να μας γίνει το πάθημα, μάθημα

Έχοντας κερδίσει με 3-1 στο Λονδίνο, η Μπάγερν φαινόταν πως θα απέκλειε εύκολα την Άρσεναλ στη ρεβάνς του Μονάχου. Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες, όμως, λίγο έλειψε να μείνει εκτός των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ηττήθηκε με 2-0 από εκείνη του Αρσέν Βενγκέρ. Μια ήττα που προβλημάτισε τον Γενικό Διευθυντή των Βαυαρών, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, όπως φάνηκε από όσα είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι ποτέ εύκολοι. Πρέπει να δίνεις το 100% αν θέλεις να έχεις καλά αποτελέσματα. Κάτι που δεν έγινε απόψε. Η ήττα αυτή πρέπει να μας διδάξει

πως, αν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει να παραμένουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο ή από το αποτέλεσμα που μας βολεύει», είπε σε αυστηρό ύφος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, η ήττα της Μπάγερν από την Άρσεναλ, δεν οφείλεται μόνο στην έλλειψη συγκέντρωσης των Γερμανών. «Σίγουρα οι απουσίες του Σβαϊνστάιγκερ και του Ριμπερί έπαιξαν το ρόλο τους, αφού πρόκειται για σημαντικούς, για το παιχνίδι μας, παίκτες. Αλλά δεν αποτελούν, σε καμία περίπτωση, δικαιολογία», σημείωσε ο παράγοντας της Μπάγερν Μονάχου.

Όπως και να έχει, οι Βαυαροί βρίσκονται στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποια ομάδα προτιμά να συναντήσει στη συνέχεια ο Ρουμενίγκε; Η απάντησή του είναι διπλωματική. «Δεν θέλω να κληρωθούμε με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Αν είναι να βρεθούμε αντίπαλοι, ας είναι στον ημιτελικό. Τουλάχιστον έτσι θα φτάσει στον τελικό μία γερμανική ομάδα», ήταν η… ευχή του Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ρουμενίγκε: Να μας γίνει το πάθημα, μάθημα appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα