Ψάχνει παντού για «λαβράκια»

Η έρευνα του Ισπανού τεχνικού συμβούλου δεν αφορά μόνο τις προσεχείς ημέρες, με τη λογική να βρει κάποιο «λαβράκι», αλλά και για το καλοκαίρι.

Κυρίως, όμως, οι ποδοσφαιριστές που έχει ασχοληθεί ο σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σε ζητήματα σκάουτινγκ αφορούν μετά τον Ιούνιο, αφού αρκετοί από αυτούς μένουν ελεύθεροι και υπάρχουν περισσότερες ελπίδες να αποκτηθεί κάποιος.

Ο Λορένθο βρίσκεται στην πατρίδα του για τις γιορτές, αλλά πέρα από την ξεκούραση, έκανε και κάποιες επαφές για ορισμένους παίκτες.

Με δύο κατευθύνσεις: η μία αφορά τους ελεύθερους παίκτες για το καλοκαίρι.

Η λίστα είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο, αφού θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαια και ο Ισπανός σύμβουλος στο τμήμα σκάουτινγκ προσπαθεί να αξιοποιήσει κάποια ευκαιρία. Μάλιστα, κοιτάζει σε όλες τις θέσεις, ώστε να έχει εναλλακτικές λύσεις αν συμβεί κάτι.

Για τη θέση του τερματοφύλακα η SportDay αναφέρει το όνομα του Αλβάρε της Εσπανιόλ, ενώ από την Οσασούνα ξεχωρίζει ο μέσος Μασούντ (τον είχε πάρει ο ίδιος μαζί με τον Νεκουνάμ όταν δούλευε στον ισπανικό σύλλογο). Επίσης, ο Λορένθο έχει «τσεκάρει» τον χαφ Ιτούρα της Μάλαγα και τον Πέδρο Ρίος της Λέβαντε.

Παράλληλα, ο Ισπανός έχει μιλήσει και με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ για ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλές συμμετοχές στις ομάδες τους, όπως ο επιθετικός της Μπιλμπάο Τοκέρο και ο «κόφτης» της Σοσιεδάδ Ελουστόνδο.

Άλλες περιπτώσεις που πιθανώς να απασχολήσουν στο μέλλον τον Ολυμπιακό είναι ο Ανάν, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Σάλκε από την Οσασούνα, και ο Νέλσον Βαλντέζ που παίζει στη Βαλένθια ως δανεικός από τη Ρούμπιν Καζάν.

Την ίδια ώρα, ο Λορένθο έχει ανοιχτές τις… κεραίες του σε Ρωσία και Ουκρανία, όπου από την πρώτη χώρα υπάρχει ο Χουράδο που φοράει τη φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας με τη μορφή δανεισμού από την Σάλκε.

Η αναζήτηση από τον σύμβουλο του «ερυθρόλευκου» σκάουτινγκ έχει επεκταθεί και σε άλλες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και συγκεκριμένα στην Τσεχία και την Πολωνία, όπου έχουν γίνει και ταξίδια τους τελευταίους μήνες.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ψάχνει παντού για «λαβράκια» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα