Προβληματισμένος ο Δώνης


Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του ο Γιώργος Δώνης παρά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα επί του Αστέρα Τρίπολης και στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova παραδέχθηκε πως έχει να λύσει θέματα για την ομάδα του...
«Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, μετά το 20λεπτο που μπήκαμε δυνατά, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είμαστε μια νέα ομάδα και ευτυχώς που δεν πληρώσαμε
τις στιγμές αδράνειας, όπως στο 3ο δοκάρι του Ράγιος», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «δικέφαλου», ο οποίος στη συνέχεια παραδέχθηκε πως η ομάδα του ήταν εξαιρετικά τυχερή.

«Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πολύ άτυχος, είναι σημαντικό που φτάσαμε στην ανατροπή», είπε και κατέληξε με την πλέον σημαντική ατάκα: « Έχουμε… θέματα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τα διορθώσουμε».

Επίσης ο Δώνης είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Αυτή η νίκη ήταν σημαντική για τη ψυχολογία μας, δεν ήταν νίκη σε ένα κρίσιμο ματς. Εχουμε μάθει στην Ελλάδα να θεωρούμε κρίσιμο κάποιο παιχνίδι, ανάλογα με τα αποτελέσματα της ομάδας και να μη βλέπουμε τι θέλει να φτιάξει αυτή η ομάδα. Προτεραιότητα για μας είναι να χτίζουμε τον ΠΑΟΚ που θέλουμε, με το πλάνο που θέλουμε. Σίγουρα και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, όμως πρέπει να ακολουθήσουμε και το πλάνο μας για να φτιάξουμε έναν πολύ δυνατό ΠΑΟΚ, όπως τον θέλω εγώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα