Πρώτα την ξεγέννησε και μετά της έκλεψε τον άντρα!

Σκάνδαλο με άτακτη μαία…
Βοήθησε να γεννηθεί το πρώτο τους μωρό και λίγο αργότερα γεννήθηκε και η σχέση της με τον…
μπαμπά!

Για μια ακόμα φορά στην πρόσφατη ιστορία του, το Facebook έκανε το «θαύμα» του. Η 34χρονη Ρεμπέκα Λιούις που ήταν η μαία στον τοκετό του πρώτου παιδιού ενός ζευγαριού, έγινε λίγο αργότερα φίλη τους και μέσω του γνωστού διαδικτυακού ιστότοπου. Κάπως έτσι, φιλικά, άρχισε λίγο αργότερα η σχέση της με τον πατέρα του μωρού, Ίαν Μέιλιν.

Η σχέση αποδείχθηκε ιδιαίτερα δυνατή αφού όταν ο γιος
του ζευγαριού έκλεισε τον πέμπτο μήνα ζωής του, ο επίσης άτακτος πατέρας εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία για τα μάτια της Ρεμπέκα. Το πιο δυσάρεστο στην ιστορία βέβαια είναι το ότι η άτυχη σύζυγος, η 33χρονη Σάρα, το έμαθε την Ημέρα της Μητέρας όταν ανακάλυψε ένα ύποπτο μήνυμα στο τηλέφωνο του Ίαν, του ζήτησε εξηγήσεις κι εκείνος αφού τις έδωσε….απλώς έφυγε ζητώντας της να χωρίσουν.

Η μαία, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, αν και κέρδισε τον άνδρα που ερωτεύτηκε ίσως χάσει τη θέση της στο νοσοκομείο. Λίγο μετά την ανακάλυψή της, η απατημένη σύζυγος έκανε επίσημη αναφορά στο νοσοκομείο για το ήθος της Λιούις κι οι ανώτεροί της θα μπορούσαν να την παραπέμψουν ακόμα και σε πειθαρχικό.

Πρόσφατα, η Σάρα Μέιλιν επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Ίαν Μέιλιν και πατέρα του γιου τους Τζέικομπ.

Πηγή: Daily Mail
Keywords
Τυχαία Θέματα