Πρόσκληση στον Κύπριο ΥΠΕΞ από τον Δ.Αβραμόπουλο

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Δημήτρης Αβραμόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον νέο ομόλογο του της Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη, τον οποίο συγχάρηκε για τα νέα του καθήκοντα. Επιπλέον, του απηύθυνε πρόσκληση για επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί

εντός των επόμενων ημερών.

Ο Κύπριος υπουργός συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Κύπρο Βασίλη Παπαϊωάννου. Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και ήταν η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιεί ο νέος υπουργός με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε τον Πρέσβη της Ελλάδας ότι η Κύπρος προσβλέπει στη διατήρηση των άριστων σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και στην περαιτέρω εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας.

Ο κ. Παπαϊωάννου ευχήθηκε στον νέο υπουργό καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και διαβεβαίωσε για την πλήρη στήριξη της Ελλάδας στις προσπάθειες της Κύπρου για υλοποίηση των στόχων της εξωτερικής της πολιτικής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Πρόσκληση στον Κύπριο ΥΠΕΞ από τον Δ.Αβραμόπουλο appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα