«Προίκα» 278 εκατομμύρια σε Γκουαρντιόλα

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να στρατολογήσει ορισμένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της ποδοσφαιρικής αγοράς και η Μπάγερν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει ως και 278 εκατομμύρια για να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.

Αν συνυπολογίσουμε και τα στοιχεία της Deloitte σύμφωνα με τα οποία οι Βαυαροί ήταν η τέταρτη ομάδα σε έσοδα την περασμένη σεζόν (368,4 εκατομμύρια), όλα δείχνουν ότι εκτός από τη θέληση υπάρχει και η δυνατότητα για να γίνει κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα ο Νεϊμάρ είναι στην κορυφή της λίστας του Γκουαρντιόλα, με τους Μάριο Γκέτσε της Μπορούσια

Ντόρτμουντ, Έντινσον Καβάνι της Νάπολι, Εντιν Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ να χαίρουν της εκτίμησης του 42χρονου τεχνικού.

Φυσικά η απόσπαση των υπογραφών όλων αυτών των παικτών είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο το όνομα του Γκουαρντιόλα και το μεγαλόπνοο σχέδιο που φαίνεται πως καταστρώνεται για το μέλλον της Μπάγερν σίγουρα θα αποτελέσει ισχυρό πόλο έλξης για πολλούς ποδοσφαιριστές στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Αν τελικά οι Βαυαροί ξοδέψουν όλα τα διαθέσιμα χρήματα που αναφέρθηκαν θα αποτελέσει ρεκόρ για τα ευρωπαϊκά μεταγραφικά δεδομένα.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Προίκα» 278 εκατομμύρια σε Γκουαρντιόλα appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα