«Πρέπει να πληρώσουν και αυτό το απαιτεί ο ελληνικός λαός»

Για ποινικές ευθύνες των κυρίων Παπανδρέου και Παπαδήμου έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

σημείωσε ότι, αν αρνιόταν την υπογραφή της Χρυσής Αυγής στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα συνέπραττε ώστε να μη στηθούν κάλπες για τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.

«Δεν συμπράξαμε με τη Χρυσή Αυγή. Το σύνολο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήλθαν και υπέγραψαν την πρότασή μας. Από κει και πέρα όμως, εάν εμείς δεν το κάναμε αποδεκτό αυτό θα ήταν σαν να συνομολογούσαμε στο να μη στηθεί κάλπη για τον Παπανδρέου και για τον Παπαδήμο, πράγμα που είχαμε υποσχεθεί. Τέτοιο δικαίωμα δεν έχω απέναντι στον ελληνικό λαό που με ψήφισε και παρότι θα προτιμούσα να είχαν βάλει την υπογραφή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αν θέλετε και του ΚΚΕ οι οποίοι μιλούσαν για ποινικές ευθύνες, αφού δεν τολμήσαν να το κάνουν, δεν έχω δικαίωμα να μην στήσω κάλπη για τον Παπανδρέου και για τον Παπαδήμο. Πρέπει να πληρώσουν και αυτό το απαιτεί ο ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του…».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

The post «Πρέπει να πληρώσουν και αυτό το απαιτεί ο ελληνικός λαός» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα