Πολίτες έκραξαν τον Ολάντ και τον παρακάλεσαν… «μην παντρευτείς την Τριερβελέρ» [βίντεο]

«Σηκωτό» απομάκρυναν οι άνδρες της ασφάλειας του Γάλλου προέδρου έναν νεαρό που εξαπέλυσε φραστική επίθεση εναντίον του Φρανσουά Ολάντ.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Γάλλου προέδρου στο δημαρχείο της Ντιζόν, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να φωτογραφηθεί μαζί του, να τον ακούσει και όχι… μόνο.

Ωστόσο, κάποιοι από τους πολίτες ήταν φανερά… εκνευρισμένοι και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την οργή τους. «Κύριε Ολάντ, που είναι οι υποσχέσεις σας» φώναξε ένας νεαρός, ο οποίος

πιθανότατα θα συνέχιζε την φραστική επίθεση εναντίον του Γάλλου πρόεδρου, αν οι άνδρες της φρουράς του δεν τον απομάκρυναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, κυριολεκτικά σηκωτό.

Φραστική επίθεση εναντίον του κ. Ολάντ εξαπέλυσε ένας ακόμη Γάλλος πολίτης, ενώ μια γυναίκα πλησίασε τον Γάλλο πρόεδρο και τον προέτρεψε να… μην παντρευτεί ποτέ την σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, γιατί όπως του είπε, δεν τη συμπαθούν οι Γάλλοι!

The post Πολίτες έκραξαν τον Ολάντ και τον παρακάλεσαν… «μην παντρευτείς την Τριερβελέρ» [βίντεο] appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα