Ποιος είναι ο νέος σύζυγος της Κέιτ Γουίνσλετ

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου στις 27 Δεκεμβρίου. Η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Γουίνσλετ, που είδε την καριέρα της να απογειώνεται όταν ο Τιτανικός έσπαγε τα ταμεία, αποφάσισε να βάλει στη ζωή της περισσότερο… Rocknroll και παντρεύτηκε τον Ned Rocknroll.

Στο παρελθόν η ηθοποιός έχει παντρευτεί μεγάλα ονόματα της σκηνοθεσίας του Χόλιγουντ ενώ διατηρούσε σχέσεις και με μοντέλα. Ποιος είναι όμως

ο νέος εκλεκτός της καρδιάς της;

Ο Rocknroll είναι καταρχάς πολύ πλούσιος, αφού είναι ανιψιός του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδρυτή του Virgin Group και 4ου πλουσιότερου ανθρώπου της Βρετανίας, σύμφωνα με το Forbes. Ο Rocknroll έχει διευθυντική θέση στην Virgin Galactic, μία εταιρεία που ασχολείται με τα ταξίδια στο διάστημα για πλούσιους.

Δεν γεννήθηκε… ροκ σταρ. Το Rocknroll δεν είναι το πραγματικό του όνομα, αλλά το Ned Abel Smith. Η αλλαγή έγινε το 2008 και, όπως ανέφερε πρώην σύντροφός του στη Daily Mail, το έκανε γιατί το βρήκε αστείο. «Πίστευε ότι παίρνουμε τους εαυτούς μας πολύ στα σοβαρά και ήθελε να αντιδράσει ενάντια σε αυτό», είπε η Ελίζα Πίρσον.

Είναι ασυνήθιστος. Όπως και η νέα του σύζυγος, δεν είναι η πρώτη του φορά που ο Rocknroll δέθηκε με τα δεσμά του γάμου, αφού είχε παντρευτεί επίσης τη βρετανίδα κοσμική και κληρονόμο Ελίζα Πίρσον και ο γάμος τους διήρκεσε δύο χρόνια. Σύμφωνα με τη daily mail στην τελετή του γάμου ένας σαμάνος τους έδεσε τα χέρια με σκοινί. Μετά, το γλέντησαν στην παραλία με χορευτές από την Ουγκάντα σε μία παιδική χαρά των McDonalds ειδικά προσαρμοσμένη για ενήλικες, γεμάτη με πλαστικές μπάλες. Είναι προφανές ότι δεν του αρέσουν τα συνηθισμένα πράγματα και το χαρακτηριστικό του αυτό υπογράμμισε η πρώην σύζυγός του.

The post Ποιος είναι ο νέος σύζυγος της Κέιτ Γουίνσλετ appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα