Πήραν «άριστα» από Δώνη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Το κλίμα στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι πολύ καλό και ο Γιώργος Δώνης εκφράζει την πίστη του για τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών τους...
Μάλιστα, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο 43χρονος τεχνικό τη βαθμολόγησε με «άριστα», αφού όλοι οι παίκτες ήταν απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτά που τους έλεγε και παρουσιάζονται έτοιμοι για τη σπουδαία αναμέτρηση.

«Είστε πολύ σοβαροί. Μπράβο σας», ήταν κάποιες από τις
προτάσεις που ακούστηκαν πολλές φορές από όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ. Το ευχάριστο για τον Δώνη είναι ότι μπορεί να υπολογίζει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος χθες κατάφερε να προπονηθεί χωρίς αισθανθεί καμία ενόχληση και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παίξει κόντρα στον συμπολίτη.

Στοιχηματίστε με τη William Hill και κερδίστε Bonus μέχρι 100€

Μπορεί ο 43χρονος προπονητής να αφήσει τον διεθνή φορ στον πάγκο και να μην τον ξεκινήσει ως βασικός, όμως είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί για κάποια λεπτά στο αυριανό ματς.

Μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι: Γλύκος, Χακόμπο, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Ιντζίδης, Κατσικάς, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Ετο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς και Ρομπέρ.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι ανέτοιμοι Γκαρσία και Βιβιάν. Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί στις 16:00 στην Τούμπα και μετά θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα