Πιέζουμε, κλέβουμε, τρέχουμε…

Τι κι αν ο Ολυμπιακός απομένει απλώς μαθηματικά να κατακτήσει τον τίτλο; Το κίνητρο είναι υψηλό εν όψει ΑΕΚ, καθώς με νίκη εξασφαλίζεται το 40ο πρωτάθλημα ανήμερα των 88ων γενεθλίων της ομάδας. Οι προπονήσεις το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα έντονες, αλλά η σημερινή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το πρόγραμμα, παρά τη βροχόπτωση, διήρκεσε μιάμιση ώρα και η ένταση χτύπησε κόκκινο.

Ο Μίτσελ ζητούσε από τους παίκτες του να μην κατεβάζουν… δευτερόλεπτο

ταχύτητα και οι οδηγίες του ήταν διαρκείς. Πρέσινγκ στην μπάλα, διαρκές τρέξιμο, κλέψιμο της μπάλας και γρήγορη ανάπτυξη στην αντεπίθεση ήταν οι βασικές οδηγίες του.

Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί πως με πίεση ψηλά στην ΑΕΚ και βοηθούμενος και από το κλίμα στο-όπως αναμένεται-κατάμεστο «Καραϊσκάκη», η ομάδα του θα βρει πολλούς διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που αντιμετώπισε τον ΟΦΗ το Σάββατο. Θέση σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι διεκδικούν στο βασικό σχήμα οι Κοντρέρας, Σιόβας και Μανιάτης, ενώ δύσκολα θα επιλεγεί σχήμα με δύο επιθετικούς.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (10:30).

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Πιέζουμε, κλέβουμε, τρέχουμε… appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα