Πεδουλάκης: «Πρόβα τζενεράλε στην Γερμανία»


Μεγάλη βάση δίνει ο Αργύρης Πεδουλάκης στα δύο φιλικά τεστ που θα δώσει ο Παναθηναϊκός επί γερμανικού εδάφους. Κι αυτό γιατί όπως εξήγησε ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής σήμερα (28/9) πρόκειται για τα δύο τελευταία παιχνίδια πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του «τριφυλλιού»...
Σημειώνεται ότι απόψε το βράδυ, ο Παναθηναϊκός
θα αντιμετωπίσει την Μπαϊρόιτ σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, ενώ το Σάββατο το απόγευμα (29/9, 18.00) θα αγωνιστεί με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου του Γιάννη Χριστόπουλου.

«Εχουμε δύο αγώνες να δώσουμε στην Γερμανία με κύριο παιχνίδι το αυριανό, απέναντι στην Μπάγερν. Είναι ένα τεστ για να δούμε κάποια πράγματα, να δούμε το κατά πόσο βελτιωθήκαμε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και μετά τις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα. Είναι οι τελευταίοι αγώνες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων», είπε αρχικά ο «Αρτζι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απουσίες των Κίτσεν και Γιαννόπουλου που είναι τραυματίες: «Εχουμε τις απώλειες των Κίτσεν και Γιαννόπουλου, αλλά τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό, θα μοιράσουμε το χρόνο. Θέλουμε να δούμε και κάποια καινούρια πράγματα και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εμάς. Είναι περισσότερο αγώνες για να δούμε κάποια πράγματα οι προπονητές και οι ίδιοι οι παίκτες».
Keywords
Τυχαία Θέματα