Πεδουλάκης: Να μη μας επηρεάσουν τα προβλήματα

Να μην επιτρέψει στα αγωνιστικά προβλήματα να τον επηρεάσουν καλείται ο Παναθηναϊκός στη Μάλαγα απέναντι στην Ουνικάχα, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Τη νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά του Top 16 επιζητά ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Παρασκευής στη Μάλαγα απέναντι στην Ουνικάχα (20:45). Οι «πράσινοι» αναχώρησαν για την

Ανδαλουσία μέσω Ζυρίχης στις 6:30 με τον Μάρκους Μπανκς μεν στην αποστολή, αλλά με τη συμμετοχή του εξαιρετικά αμφίβολη λόγω θλάσης στους προσαγωγούς, ενώ εκτός έμεινε ο Γάιος Σκορδίλης λόγω διαστρέμματος.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να επιτρέψει στα προβλήματα να την καταβάλλουν και χαρακτήρισε τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ απαραίτητη προϋπόθεση για να έρθει η νίκη.

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που αρέσκεται στο να τρέχει και να παίζει σε γρήγορο ρυθμό. Η Μάλαγα πιέζει πολύ στην μπάλα και όλοι οι παίκτες της πηγαίνουν στα επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε προσεκτικοί στον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ», δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε: «Είχαμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία του αγώνα λόγω κάποιων τραυματισμών, αλλά είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να μας επηρεάσει όταν αρχίσει το ματς. Πλέον αποδίδουμε καλύτερα από ό,τι στον πρώτο γύρο. Η Μάλαγα θα έχει υψηλό κίνητρο παίζοντας στην έδρα της μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις. Θα πρέπει να αντιπαρατάξουμε τη δική μας ενέργεια σε αυτή των αντιπάλων».

Ο Τζέιμς Γκιστ, που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς αγωνιζόταν στο ξεκίνημα της σεζόν στην Ουνικάχα, συμφώνησε με τον προπονητή του. «Πρέπει να παίξουμε δυνατά και με συνέπεια. Χρειάζεται συγκέντρωση, καθώς γνωρίζουμε πως πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ματς ελέγξαμε το ρυθμό, όμως η Μάλαγα παρέμεινε κοντά μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμη κι όταν είχαμε πάρει διψήφια διαφορά, κατάφεραν να επιστρέψουν και στο τέλος όλα κρίθηκαν σε μια-δυο κατοχές. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι για μάχη. Ο έλεγχος του ρυθμού και ο περιορισμός των πόντων που θα δεχτούμε από αιφνιδιασμό είναι σημαντικά στοιχεία. Η Μάλαγα παίζει γρήγορα και της αρέσει να τρέχει. Θα έχουμε δύσκολο έργο. Πρέπει να βρούμε καλά σουτ, να έχουμε ισορροπία και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ», ανέφερε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Πεδουλάκης: Να μη μας επηρεάσουν τα προβλήματα appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα