Πατριωτικό δημοκρατικό τόξο διακυβέρνησης από τον Καμμένο

Σε συστράτευση κάλεσε τους όλους τους δημοκρατικούς Έλληνες ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στην Εθνική Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία ανοίγει τον δρόμο για το πρώτο συνέδριο του κόμματος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρότεινε τη δημιουργία ενός δημοκρατικού τόξου για τη διακυβέρνηση της χώρας και που θα σώσει τη χώρα από την καταστροφή και την κοινωνία από τη φιλελεύθερη λαίλαπα. Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι ο πατριωτισμός είναι η ιδεολογική πλατφόρμα και κάλεσε σε συστράτευση τους δημοκρατικούς Έλληνες.

Παράλληλα σημείωσε ότι έφτασε η ώρα να αναλάβουν τα ηνία της χώρας και να ανατρέψουν την έκτακτη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι στις διαδικασίες του συνεδρίου θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά η «άμεση δημοκρατία» και πρόσθεσε ότι όλα τα όργανα του κόμματος θα εκλέγονται από τον λαό ενώ η βάση θα αποφασίσει το πώς θα διοικείται το κόμμα. Το μόνο αδιαπραγμάτευτο πράγμα, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, είναι η Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο ήταν καθοριστικό γεγονός ενώ για το μεταπολιτευτικό μοντέλο είπε πως απέτυχε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αδυναμίες που έχουν η ελληνική οικονομία και πολιτική σκηνή, οι οποίες, σε συνδυασμό με την κρίση, χειροτέρεψαν την κατάσταση ωστόσο υπογράμμισε ότι υπήρξε σχέδιο υπαγωγής της Ελλάδας στο Μνημόνιο στα πλαίσια «του σχεδιασμού καθυπόταξης λαών με ισχυρή ταυτότητα».

«Διάλεξαν λάθος πειραματόζωο, χρησιμοποίησαν ως μέσο τον έλεγχο του χρέους, οι αιτίες υπαγωγής της χώρας στο Μνημόνιο και οι ντόπιοι συνεργάτες που, ως δοσίλογοι και προδότες, οδήγησαν σε αυτό, να ερευνηθούν ενδελεχώς και οι υπεύθυνοι να πάνε εκεί που πάνε οι προδότες, το χρωστάμε στους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας, σε αυτούς που αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν, στους 1.800.000 ανέργους, στους γονείς μας και στα ιερά κόκκαλα των Ελλήνων», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα