Παραδέχτηκε το λάθος για Κόμπι το ΝΒΑ

Το ΝΒΑ δεν διστάζει να παραδέχεται τα λάθη που γίνονται σε αγώνες. Έτσι με ανακοίνωση που εξέδωσε ομολογεί πως έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ του Κόμπι Μπράιαντ στο μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Νταντέι Τζόουνς στο σουτ που επιχείρησε λίγο πριν το τέλος και το οποίο θα μπορούσε να στείλει στην παράταση τον αγώνα των Χοκς με τους Λέικερς (96-92).

Στη συγκεκριμένη φάση ο σταρ των «λιμνανθρώπων» γύρισε το πόδι του καθώς προσγειώθηκε πάνω σε αυτό

του αντιπάλου και στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε έντονα με δηλώσεις του και μέσω Twitter ζητώντας από τη λίγκα να «καθαρίσει» το παιχνίδι αφήνοντας αιχμές για εσκεμμένη προσπάθεια του προσωπικού του αντιπάλου να τον τραυματίσει.

«Με 4,9 δευτερόλεπτα να απομένουν στη νίκη των Χοκς επί των Λέικερς στις 13 Μαρτίου, ο Κόμπι Μπράιαντ επιχείρησε ένα σουτ πάνω από τον Νταντέι Τζόουνς. Μετά την εξέταση της φάσης, το ριπλέι επιβεβαιώνει ότι οι διαιτητές κακώς δεν καταλόγισαν φάουλ σε βάρος του Τζόουνς, καθώς τον πίεσε στο σουτ και δεν του έδωσε την ευκαιρία να προσγειωθεί ομαλά στο παρκέ. Ο Κόμπι Μπράιαντ έπρεπε να είχε κερδίσει δύο βολές», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Παραδέχτηκε το λάθος για Κόμπι το ΝΒΑ appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα