Παίζει το Σάββατο ο Καραγκούνης

Πανέτοιμος για την πρώτη του συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Γιώργος Καραγκούνης που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Φούλαμ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη...
Γουέστ Μπρομ, το μεσημέρι του Σαββάτου!

Ο Έλληνας άσος που ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στους «cottagers» στις αρχές της εβδομάδας, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο, έδειξε μέσα από τις ελάχιστες προπονήσεις που πραγματοποίησε με τη νέα του ομάδα, ότι
βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Βοήθησαν, σε αυτό, οι ατομικές προπονήσεις που έκανε όλο τον τελευταίο καιρό και οι τελευταίες που έκανε στον Άγιο Κοσμά, στο… περιθώριο των προπονήσεων της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Μάρτιν Γιόλ αντιλήφθηκε ότι δεν χρειάζεται να… περιμένει για να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Καραγκούνη κι έτσι ο «τυπάρας» θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τη Γουέστ Μπρομ, στο «Craven Cottage», το μεσημέρι του Σαββάτου για την τέταρτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά νέα της ομάδας, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα πάρει φανέλα βασικού και θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης των Λονδρέζων. Ο Μπράιαν Ρουίζ θα περάσει από τεστ ετοιμότητας την τελευταία στιγμή, ενώ ο Κίεραν Ρίτσαρντσον τέθηκε νοκ – άουτ μαζί με τους Ντεγιάγκα, Σεντέρος και Φρέι.
Keywords
Τυχαία Θέματα