«Παίζει» το κεφάλι του ο Φάμπρι

Στις κακές εμφανίσεις επέστρεψε ο Παναθηναϊκός και έχασε από την Ξάνθη. Απομακρύνονται τα play offs, δύσκολο το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Απογοήτευση και προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη χθεσινή ήττα (0-1) από τη Skoda

Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Μετά τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου και την πολύ καλή εμφάνιση στην Τρίπολη, που δεν επιβραβεύτηκε με νίκη απέναντι στον Αστέρα, οι «πράσινοι» έκαναν ένα μεγάλο πισωγύρισμα και βρίσκονται στο -6 από την πεντάδα, με μόλις εννιά αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αν, δε, βάλει κανείς κάτω το πρόγραμμα, θα διαπιστώσει πως αυτό δεν είναι αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας να προλάβει το τρένο των play offs. Το «τριφύλλι» έχει να παίξει με Άρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό εκτός έδρας, ενώ ως γηπεδούχος θα αντιμετωπίσει ΟΦΗ, Κέρκυρα, Πλατανιά, Πανιώνιο και Βέροια. Σαφώς πιο βατό το πρόγραμμά του στο ΟΑΚΑ, ωστόσο φέτος στην έδρα του ο Παναθηναϊκός έχει μόλις δύο νίκες σε δέκα ματς (!) έχοντας πετάξει 18 βαθμούς, την ώρα που μακριά από αυτή έχει χάσει 17 βαθμούς.

Η θέση του Φάμπρι έγινε και πάλι… επισφαλής και δίχως να υπάρχουν ενδείξεις για άμεση αντικατάστασή του, είναι σαφές πως κάθε παιχνίδι θα αποτελεί κριτήριο για τον Ισπανό προπονητή.

Και τώρα Άρης

Επόμενη αποστολή είναι το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Επανέρχεται ο Τοτσέ, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ σήμερα θα διαπιστωθεί η κατάσταση του Σεϊταρίδη που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Μαρίνος και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια θα εκτίσει την τιμωρία του.

Ήρθε ο Μεϊτέ, αργεί ο Φιγκερόα

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες βράδυ ο Αμπντουλαγέ Μεϊτέ και σήμερα, αφού περάσει από ιατρικά τεστ, θα υπογράψει ως το καλοκαίρι με απολαβές περίπου 80.000 ευρώ. Ο 32χρονος αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού (με γαλλικό διαβατήριο) πιθανώς να χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς προέρχεται από μακρά περίοδο αγωνιστικής απραξίας.

Το έτερο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Λουτσιάνο Φιγκερόα, παρακολούθησε χθες το ματς με τη Skoda Ξάνθη και σήμερα θα υπογράψει. Βάσει των αποτελεσμάτων των ιατρικών και εργομετριών εξετάσεων που έκανε, υπολογίζεται ο Αργεντινός φορ να είναι έτοιμος σε ένα με ενάμιση μήνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Παίζει» το κεφάλι του ο Φάμπρι appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα