«Παίρνω όλη την ευθύνη για τους χωρισμούς μου»

Τα λάθη που έκανε στην προσωπική της ζωή παραδέχθηκε στο περιοδικό «OK!» η Κατερίνα Καινούργιου. Η νεαρή παρουσιάστρια δήλωσε ««Εγώ φταίω. Εγώ είμαι πολύ υπερβολική και φτάνω τα πράγματα στα όριά τους. Παίρνω όλη την ευθύνη για τους χωρισμούς μου. Όταν χαλάει κάτι όμορφο, φταίω πάντα εγώ».

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, εξομολογήθηκε πως η προσωπική της ανασφάλεια είναι ο λόγος που οι σχέσεις της έχουν ατυχές τέλος.

«Έχω τόσες ανασφάλειες που αγγίζω τα όρια της αχαριστίας (…) Με την ανασφάλειά μου έχω χαλάσει όμορφες σχέσεις, όμορφες στιγμές. Λειτουργώ νευρικά,

αγχωτικά, κάνω λάθος κινήσεις. Και φυσικά ζηλεύω. Όχι τις άλλες γυναίκες – ποτέ μου δεν ζήλεψα άλλη γυναίκα- αλλά τον σύντροφό μου. Δεν πιστεύω όμως ότι μόνο αυτό ευθύνεται που είμαι μόνη. Είναι και θέμα τύχης να βρεις τον ιδανικό άνθρωπο. Κάποιοι δεν τον βρίσκουν ποτέ» είπε.

Για τη πρόσφατη συνάντησή της με το Γιώργο Σαμαρά, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Γενικότερα έχω κουραστεί να διαβάζω σενάρια για τη συγκεκριμένη σχέση. Από εκεί και πέρα είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Όντως τον συνάντησα, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που δεν θα χαιρετούσα κάποιον που εκτιμώ και με τον οποίο έχω ζήσει πέντε στιγμές μαζί του» και συμπλήρωσε «Υπήρξε ένας άνδρας που με έκανε να αλλάξω θεωρία. Να δω τα πράγματα διαφορετικά. Υπήρξε και σχέση που με έκανε να θέλω κάτι πιο σοβαρό μαζί του».

The post «Παίρνω όλη την ευθύνη για τους χωρισμούς μου» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα