Όταν μιλάει ο Ζέλικο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.Αυτό που είδαμε και ακούσαμε όλοι μας χθες το βράδυ, ήταν πραγματικά «σπάνιο» (για εμάς, όχι για τον Ομπράντοβιτς και τα παιδιά του…), ήταν εκπληκτικό, ήταν μαγικό, ήταν η απόδειξη ότι μιλάμε απλώς για τους κορυφαίους στο είδος τους. Για τους καλύτερους…

Επειτα από ένα φανταστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, λοιπόν, η Μάλαγα προηγείται 76-74 του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει την μπάλα.

Λίγο νωρίτερα....
το «τριφύλλι» έχει μειώσει τη διαφορά με τρίποντο του βιονικού
Δημήτρη Διαμαντίδη. Στο τάιμ άουτ που παίρνει ο Ζέλικο δίνει οδηγίες. Αναλυτικές. «Εσύ θα κάνεις αυτό, εσύ το άλλο. Ετσι θα γίνει η φάση. Προχωράμε…».
Οι κάμερες της Euroleague έχουν «πιάσει» τα πάντα, κι εμείς οι τυχεροί τα ακούμε. Κι’ όχι μόνο τα ακούμε, αλλά τα βλέπουμε και στη συνέχεια, για να… γουρλώσουμε τα μάτια μας και να χειροκροτήσουμε από θαυμασμό και σεβασμό! Οι… διαταγές του Ζέλικο, γίνονται πράξη στο παρκέ και ο Διαμαντίδης με νέο τρίποντο, λίγο πριν από τη λήξη δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Η προπονητική ευφυΐα και η μπασκετική εκτέλεση των καθηκόντων, σε όλο της το μεγαλείο. Τελικά, στην πιο επιτυχημένη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού, τίποτε δεν είναι τυχαίο.
sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα