«Ωριμάζει η Νάπολι»

Προσγειωμένος και ειλικρινής εμφανίστηκε με τις δηλώσεις του μετά το ματς με την Ουντινέζε ο Μάρεκ Χάμσικ. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός της Νάπολι παραδέχτηκε πως η ομάδα του δυσκολεύεται τελευταία να πάρει τη νίκη, ενώ εκτίμησε πως η Γιουβέντους βρίσκεται λίγο πιο μπροστά από τους «παρτενοπέι» στα προγνωστικά...

Προέρχονταν και οι δύο από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους. Η φιλοξενούμενη Ουντινέζε από μια μεγάλη νίκη με 3-2 στο Άνφιλντ επί της Λίβερπουλ, η γηπεδούχος Νάπολι από τη βαριά ήττα με 3-0 από την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία. Η αναμέτρησή τους αναμενόταν
ενδιαφέρουσα και δεν διέψευσε τις προσδοκίες. Τελικά η Νάπολι επικράτησε με 2-1 και διατηρήθηκε στην κορυφή του Καμπιονάτο, μαζί με τη Γιουβέντους.

Μετά το ματς, ο Μάρεκ Χάμσικ μίλησε στους δημοσιογράφους του «Sky Sport» και παραδέχτηκε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του, τελευταία. «Στα τελευταία ματς υποφέρουμε πολύ για να κερδίσουμε. Όπως σήμερα, που δυσκολευτήκαμε. Βέβαια αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι η Ουντινέζε. Και αυτό πρέπει να το λαμβάνουν υπόψη τους όλοι. Δεν παίζουμε μόνοι μας, υπάρχει και ο αντίπαλος. Το σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο Σλοβάκος.

Η απόδοσή σου ανεβαίνει διαρκώς. «Η δική μου απόδοση, αλλά και της ομάδας. Η πρώτη θέση στη βαθμολογία το αποδεικνύει αυτό. Νιώθω πως ωριμάζουμε όλοι και αυτό φαίνεται στα δύσκολα ματς. Εκεί που παλεύουμε μέχρι το τέλος», σημείωσε ο Χάμσικ.

Η Νάπολι είναι πρώτη μαζί με τη «Γιούβε». Πώς βλέπει τη μονομαχία τους; «Δεν μπορώ να πω αν είμαστε στο επίπεδο της Γιουβέντους. Αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Για την ώρα μοιάζει να είναι λίγο πιο μπροστά από εμάς. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως όλοι μας κάνουμε τα πάντα για να βελτιώνεται η ομάδα. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς.»

Ακολουθούν οι αγώνες των εθνικών, άρα η διακοπή του πρωταθλήματος. Θα επηρεάσει την πορεία της ομάδας αυτό; «Δεν νομίζω. Αγωνιστικά θα είμαστε όλοι σε ετοιμότητα, αφού υπάρχουν πολλοί διεθνείς στην ομάδα. Απλά θα πάρουμε μια «ανάσα» και θα επιστρέψουμε με μεγαλύτερη διάθεση για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις τόσο στην Ιταλία όσο και την Ευρώπη», απάντησε ο Χάμσικ.
Keywords
Τυχαία Θέματα