Οι σκέψεις για χαφ και Ολαϊτάν

Δυναμικά αναμένεται κινηθεί ο Ολυμπιακός τη μεταγραφική περίοδο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα αποφάσισαν στη χθεσινή τους συνάντηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι προτεραιότητα για τους Πειραιώτες αποτελεί η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ,

ο οποίος θα καλύψει το κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα και έχουν κληθεί να αγωνιστούν σε αυτή τη θέση διάφοροι ποδοσφαιριστές.

Σημαντικό ρόλο στην όποια κίνηση γίνει θα παίξει η διάθεση της κληρωτίδας την ερχόμενη Πέμπτη για τους «32» και τους «16» του Europa League.

Διαφορά, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προσπαθήσουν να κλείσουν από τώρα κάποιον ποδοσφαιριστή για το καλοκαίρι. Μία τέτοια περίπτωση φημολογείται πως είναι ο Κουστόντιο της Μπράγκα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα πατάει τους επόμενους μήνες τα 37 βάζει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του συλλόγου για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και όχι ενός «κόφτη».

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες είχε ακουστεί το όνομα του Βραζιλιάνου Φελίπε Μέλο της Γαλατασαράι. Την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός προχώρησε σε «παιδομάζωμα» από την ελληνική αγορά και πήρε ό,τι καλύτερο υπήρχε από τους παίκτες της Σούπερ Λίγκας.

Αυτή τη στιγμή ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει είναι ο Ολαϊτάν της Βέροιας, ο οποίος μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης και πίσω από τον σέντερ φορ της ομάδας.

Την περίπτωση του Νιγηριανού φέρεται να έχει εισηγηθεί ο Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος έχει σχηματίσει θετική άποψη για την αξία του. Από εκεί και πέρα, από τη διοίκηση προκύπτει ότι ο νεαρός άσος θα κλείσει άμεσα, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι να μείνει στην ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι για να συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του.

Ακόμη μία περίπτωση που εξετάζεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι εκείνη του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντινός χαφ είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Από τα Ελληνόπουλα της Σούπερ Λίγκας, οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει τον Πέτρο Μάνταλο της Ξάνθης. Πρόκειται για τον 21χρονο παίκτη που παίζει σε ρόλο πλέι μέικερ στην ακριτική ομάδα και έχει αρχίσει να παίρνει από πέρσι ευκαιρίες.

«Αδειάζει» το ρόστερ
Ειλημμένη απόφαση θεωρείται η μείωση του αριθμού των παικτών του ρόστερ στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες που είναι πιθανό να δοθούν με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες είναι ο Φετφατζίδης, ο Τάτος, ο Ζαραδούκας, ο Ντιόγο και του Τάσου Παπάζογλου. Όσον αφορά τον Ζαραδούκα, υπάρχει η πληροφορία ότι ο διεθνής αριστερός μπακ θα κληθεί από τη διοίκηση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα αποχωρήσει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι ο Ντιόγο, ο οποίος έχει στείλει το μήνυμα πως αν δεν πάρει όλα τα χρήματά που προβλέπει το συμβόλαιό του δεν αποχωρήσει από την ομάδα. Όσον αφορά τον Παπάζογλου, με την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου θα περισσεύει ένας παίκτης στα στόπερ και είναι πιθανό να αποχωρήσει, όμως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν είναι καθόλου σίγουρο.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα