«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ανοίγει τα κοινωνικά ζητήματα»

Στην πρόταση που κατέθεσε για την επιβολή ειδικού φόρου σε όσους δηλώνουν Χριστιανοί και ο οποίος θα αποδίδεται στην Εκκλησία για τη μισθοδοσία των κληρικών, αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στο ερώτημα αν το θέμα που άνοιξε κάνει καλό πολιτικά στην αξιωματική αντιπολίτευση αυτή την περίοδο, ο κ. Κουράκης τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ

δεν έχει κανένα λόγο να αποφεύγει να ανοίγει ζητήματα, όταν καλείται να συμμετέχει, στο όνομα ενός κυβερνητισμού και ποσοστών, ώστε να τα “κουκουλώνει” τα πράγματα, να τα στρογγυλεύει, να μην ομολογεί την θέση του προκείμενου, δήθεν, να αυξήσει την επιρροή του, για να κυβερνήσει κάποτε».

«Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ανοίγει τα κοινωνικά ζητήματα με τον πιο συναινετικό, με τον πιο συλλογικό τρόπο, όπως ήταν πολύ μεγάλη πρόκληση για μας να αποδεχθούμε την ομόφωνη πρόταση της Θεολογικής Σχολής να συμμετάσχουμε σε αυτό το συνέδριο. Νομίζω από συζητήσεις ανοιχτές και καθαρές δεν έχει να φοβηθεί κανένας τίποτα», πρόσθεσε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο Τ. ΚΟΥΡΑΚΗΣ

The post «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ανοίγει τα κοινωνικά ζητήματα» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα