Ο Παλαιοκώστας εμπνέει και τους Καναδούς-Κρατούμενοι απέδρασαν με ελικόπτερο από τις φυλακές του Κεμπέκ

Την…δόξα του διδύμου Παλαιοκώστα-Ριζάι φαίνεται ότι ζήλεψαν δύο κρατούμενοι στις φυλακές του Κεμπέκ του Καναδά οι οποίοι απέδρασαν χθες με ελικόπτερο με τον έναν να συλλαμβάνεται λίγες ώρες μετά, ενώ ο δεύτερος καταζητείται ακόμα.

Κινηματογραφική απόδραση έγινε χθες στις φυλακές του Κεμπέκ με «άρωμα» Ελλάδας, καθώς δύο κατάδικοι σχεδίασαν στην εντέλεια πλάνο απόδρασης από το σωφρονιστικό κατάστημα με ελικόπτερο και το κατάφεραν.

Σύμφωνα με τα μέσα τις

περιοχής, δύο ένοπλοι συνεργάτες των δύο έγκλειστων έπιασαν όμηρο τον πιλότο του ελικοπτέρου και τον ανάγκασαν αν πετάξει πάνω από τις φυλακές Σαν Ζερόμ βόρεια του Κεμπέκ. Εκεί, κατέβασαν μια ανεμόσκαλα στους δύο κρατούμενους οι οποίοι βρίσκονταν στην οροφή της φυλακής.

Η αστυνομία, εντόπισε λίγη ώρα αργότερα το ελικόπτερο σε ορεινή περιοχή, καθώς και τον χειριστή ο οποίος είχε υποστεί σοκ, αλλά δεν είχε τραυματιστεί. Οι φυγάδες, συνέχισαν με αυτοκίνητο, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Λίγη ώρα αργότερα, συνέλαβαν τον έναν από αυτούς, έναν 36χρονο ο οποίος είναι μέλος συμμορίας μοτοσικλετιστών με το όνομα «Άγγελοι της Κόλασης», ενώ είναι κοντά και στα ίχνη του δεύτερου καταζητούμενου.

The post Ο Παλαιοκώστας εμπνέει και τους Καναδούς-Κρατούμενοι απέδρασαν με ελικόπτερο από τις φυλακές του Κεμπέκ appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα