Ντόμινο δυσάρεστων εξελίξεων φέρνει η τριάρα

Πυρ και μανία είναι ο Γιάννης Αλαφούζος για την κάκιστη εμφάνιση του Παναθηναϊκού και τη συντριβή με 3-0 στη Βέροια. Στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια έως οργή για την απόδοση των ποδοσφαιριστών, καθώς θεωρούν ότι δεν έδειξαν αγωνιστικό πνεύμα και φάνηκαν αδιάφοροι και αδικαιολόγητα χαλαροί.

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην

ένατη θέση και μετά την ανάκαμψη των προηγούμενων αγώνων, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις απέναντι σε ΠΑΟΚ, Τότεναμ και Ολυμπιακό, χθες έγινε ένα μεγάλο πισωγύρισμα. Αυτό που εξοργίζει τους ανθρώπους της διοίκησης δεν είναι η ήττα, όσο η εμφάνιση και η συμπεριφορά αρκετών παικτών.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να πάρει μέτρα. Χθες αποχώρησε έξαλλος από το γήπεδο κι επέστρεψε οδικώς από τη Βέροια, χωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. Σήμερα αναμένεται να ξεσπάσει «καταιγίδα» στην Παιανία. Σε σύσκεψη που θα γίνει θα αποφασιστεί ποια θα είναι η τιμωρία που θα επιβληθεί στους παίκτες, με πιθανότερη ένα βαρύ πρόστιμο, αλλά και κάποια σενάρια να μιλούν ακόμη και για διακοπές συμβολαίων. Παράλληλα οι περικοπές στα μεγάλα συμβόλαια είναι προ των πυλών. Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα για ορισμένους παίκτες, όπως οι Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα και Τοτσέ.

* Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για το 2012 την Τετάρτη απέναντι στην Προοδευτική στον Κορυδαλλό, στη ρεβάνς του 4-0 του ΟΑΚΑ για τους «32» του Κυπέλλου. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει το νικητή του Πλατανιάς-Αναγέννηση Καρδίτσας (3-1 το πρώτο ματς στα Χανιά).

Δεν ανησυχούν για τιμωρία έδρας

Στο φινάλε του χθεσινού αγώνα υπήρξαν επεισόδια από οπαδούς του Παναθηναϊκού. Στην ΠΑΕ δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για πιθανή τιμωρία της έδρας της ομάδας, καθώς θεωρούν πως τα επεισόδια δεν πήραν μεγάλη έκταση και εκτιμούν/αισιοδοξούν πως θα γλιτώσουν με ένα πρόστιμο.

Περιμένουν Φεϊζάλ

Μέσα στη μέρα αναμένεται να τοποθετηθεί ο Φεϊζάλ Αλ Σαούντ επί της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη. Υπενθυμίζεται πως ο Άραβας έχει κληθεί από τους μετόχους της ομάδας να βάλει τα χρήματα που έχει… τάξει (28 εκατ. ευρώ) στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και εν συνεχεία να ορίσει το δικό του ΔΣ. Μάλιστα οι μέτοχοι είναι διατεθειμένοι να παραιτηθούν από το δικαίωμα προτεραιότητας που έχουν στη συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ακόμη και να επιτρέψουν οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ. Στην ΠΑΕ εκτιμούν πως εφόσον ο Φεϊζάλ δεν κάνει και τώρα πράξη τις υποσχέσεις του, θα είναι εκτεθειμένος στα μάτια του κόσμου.

* Δύσκολα θα μείνει ο Αντώνης Πετρόπουλος, έστω και μέχρι το τέλος της σεζόν, στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιό του λήγει, οι πιθανότητες να ανανεωθεί είναι λιγοστές και όλα δείχνουν πως αποχωρεί με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο να είναι οι επικρατέστερες ομάδες να τον αποκτήσουν.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα