«Νούμερο ένα στη ζωή μου είναι ο έρωτας»

Η Miley Cyrus δεν έχει ανάγκη να προσποιηθεί κάτι άλλο από αυτό που είναι. Η 20χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Cosmopolitan και μίλησε για την καριέρα της αλλά και τον μεγάλο της έρωτα.

Φορώντας πότε μόνο ένα λευκό κοστούμι… και τίποτα άλλο από μέσα και πότε ένα see through πουκάμισο μέσα από το οποίο διακρίνεται το σουτιέν της, η πρώην αστέρας της Disney μοιράστηκε τους φόβους της για την επιστροφή της στον κόσμο της μουσικής.

«Απουσίασα για δύο χρόνια γιατί ήθελα να γευτώ την πραγματική ζωή, ενώ παράλληλα πιστεύω ότι κατάφερα να αποσυνδεθώ από τον τηλεοπτικό μου ρόλο ως Hannah Montana», είπε η Cyrus.

Και συνέχισε: «Ποτέ δεν προσποιήθηκα. Ποτέ δεν υποκρίθηκα ότι ήμουν η χαμογελαστή πριγκίπισσα της Disney που στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι έγινε κάποια που δεν αναγνωρίζει. Ποτέ δεν μου συνέβη αυτό», εξήγησε η Miley.

Όταν της ζητήθηκε να ιεραρχήσει τον έρωτα, την οικογένεια, τη μουσική και την υποκριτική, η νεαρή ποπ σταρ δεν δίστασε να δηλώσει ότι νούμερο 1 στη ζωή της είναι ο έρωτας και πιο συγκεκριμένα ο αρραβωνιαστικός της Liam Hemsworth.

«Η σχέση μου με τον Liam είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μου», εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε ότι αισθάνεται ικανή για τα πάντα, όταν είναι μαζί με τον 23χρονο Αυστραλό ηθοποιό».

The post «Νούμερο ένα στη ζωή μου είναι ο έρωτας» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα