Νηπιαγωγός στη Νορβηγία «εκπαίδευε» τα παιδιά για… Δράκουλες

Την… έξοδο του νηπιαγωγείου όπου εργαζόταν «είδε» μια Νορβηγίδα νηπιαγωγός έπειτα από μια απίστευτη κίνηση που έκανε μέσα στην τάξη.

Η νηπιαγωγός που εργαζόταν στη δυτική ακτή της χώρας, πήρε μαζί της στην τάξη ένα φιαλίδιο που περιείχε το αίμα της και επέτρεψε στα παιδιά να το αγγίξουν και να το δοκιμάσουν, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η επικεφαλής των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Συγκεκριμένα, είχε μαζί της ένα δείγμα από το αίμα της, το οποίο είχε ληφθεί νωρίτερα εκείνη την ημέρα, και το άδειασε σε ένα πιάτο για να μπορέσουν

να το δουν τα παιδιά της τάξης της ηλικίας από 3 ως 6 ετών.

«Τα παιδιά ρώτησαν αν μπορούσαν να το αγγίξουν και αυτή τους το επέτρεψε», δήλωσε στο η Ίνγκερ Λίζε Σέμε Άντερσεν και πρόσθεσε: «Τότε αυτά την ρώτησαν “πως το βγάζουμε;” και αυτή έβαλε το δάκτυλό της στο στόμα της και τα παιδιά ακολούθησαν το παράδειγμά της», πρόσθεσε.

Μετά το συμβάν, η νηπιαγωγός που εργαζόταν προσωρινά στο σχολείο, υπεβλήθη σε εξετάσεις για AIDS και ηπατίτιδα B μετά το περιστατικό, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

The post Νηπιαγωγός στη Νορβηγία «εκπαίδευε» τα παιδιά για… Δράκουλες appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα