Νικητές Φέτελ και Αλόνσο

Τι και αν ισχυρίζεται ότι δεν έχει το πιο γρήγορο μονοθέσιο, τι και αν στις κατατακτήριες δοκιμές της Σιγκαπούρης πλασαρίστηκε στην πέμπτη θέση; Ο Φερνάντο Αλόνσο έχει… άστρο που τον οδηγεί στο κυνήγι του φετινού παγκόσμιου τίτλου. Στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να πήρε την καρό σημαία, τη δεύτερη τη φετινή σεζόν, ωστόσο τα φώτα…
έκλεψε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Μόλις 22 γύρους ο Λιούις Χάμιλτον έζησε το όνειρο του. Ο Βρετανός πιλότος εκκίνησε πολύ καλά και διατήρησε τη θέση του, ακόμη και μετά το πρώτο πιτ στοπ.

Ωστόσο,
ένα μηχανικό πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων τον ανάγκασε να εγκαταλείψει -όντας πρώτος- και να απομακρυνθεί από το κυνήγι του τίτλου, κάτι που προφανώς ανακούφισε τον Αλόνσο, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν πίσω από τον Παστόρ Μαλδονάδο.

Η ατυχία του Λιούις Χάμιλτον, τον έριξε από τη δεύτερη στην τέταρτη θέση, έχοντας εφτά βαθμούς διαφορά, από τον τρίτο Ραϊκόνεν.

Μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε πως ήθελε μία θέση στο βάθρο, ωστόσο μάλλον δεν ήξερε ότι θα ήταν πιο εύκολο από ότι νόμιζε.

Ο Ισπανός πιλότος μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου πιτ στοπ βγήκε πίσω από τον Παστόρ Μαλδονάδο, τον οποίο προσπέρασε χωρίς κόπο, αφού ο πιλότος της Williams εγκατέλειψε με μηχανικό πρόβλημα.

Συνεπώς, ο Αλόνσο αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση, με την οποία διατήρησε την πρώτη θέση του στο πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα