«Νικήστε και την ΑΕΚ»

Τη νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής (11/11) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το τέλος του αγώνα με την Μονπελιέ...

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης»
ΠΑΕ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής του Champions League, βρέθηκε στα αποδυτήρια, όπου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες των Πειραιωτών για την εμφάνιση κόντρα στην γαλλική ομάδα και ζήτησε παράλληλα τη νίκη επί της Ένωσης.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πρωταθλητών Ελλάδας, συνοδευόμενος από τον Σωκράτη Κομινάκη και τον Γιάννη Βρέντζο, μοίρασε μπράβο για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ανακοινώνοντάς τους παράλληλα πριμ ύψους 300.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης επί του «Δικέφαλου».

«Τα πήγατε εξαιρετικά σήμερα και σας αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια που κάνατε και τη σπουδαία νίκη που πήρατε», φέρεται να υποστήριξε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε τη στήριξή του για το ρόστερ της ομάδας: «Σας πιστεύω και σας στηρίζω απόλυτα. Θεωρώ ότι με το ρόστερ που έχουμε θα πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια».

Τέλος, ανακοίνωσε το πριμ: «Θέλω να σας πω πως θα πάρετε 300.000 ευρώ, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσετε και την ΑΕΚ την Κυριακή».
Keywords
Τυχαία Θέματα