Νέα σενάρια για Σάντσες

Το καλοκαίρι αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ για τον Ολυμπιακό, όμως δεν είχε αίσιο τέλος. Η περίπτωση του Κάρλος Σάντσες επανέρχεται στην επικαιρότητα. Ο 26χρονονς μέσος προτάθηκε εκ νέου στους «ερυθρόλευκους», αυτή τη φορά με ένα έξτρα στοιχείο...
Ο Κολομβιανός έχει καταθέσει τα χαρτιά του για να λάβει γαλλικό διαβατήριο, γεγονός που βελτιώνει τις προοπτικές να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Γαύρου», το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Σάντσες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη διοίκηση των Πειραιωτών και το όνομα του παίκτη επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο.

Φέτος ο μέσος της Βαλενσιέν έχει πέντε συμμετοχές ένα γκολ και μια ασίστ ως τώρα, ενώ εκφράζεται η αισιοδοξία πως τον Ιανουάριο μπορεί να… πιάσει λιμάνι, χωρίς ο Ολυμπιακός να δαπανήσει τρελά χρήματα. Εξάλλου, τα δικαιώματά του Κολομβιανού ανήκουν στην Ρέιντζερς Τάλκα της Χιλής, καθώς εκεί τα έχει εκχωρήσει το επενδυτικό γκρουπ που ελέγχει τον παίκτη.

Ρόλο στην απόφαση για την απόκτηση του Σάντσες θα παίξει και ο Λιούμπομιρ Φέισα, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει ικανοποιήσει και υπάρχει σκέψη για τον δανεισμό του, με τους Σέρβους να αναφέρουν ως πιθανότερο προορισμό του την Παρτιζάν.
Keywords
Τυχαία Θέματα