Ναυάγησε η μεταγραφή του Φώτση

Με το υπάρχον ρόστερ και χωρίς κάποια νέα προσθήκη θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός ως το τέλος της σεζόν, καθώς τόσο η προσπάθεια απόκτησης του Αντώνη Φώτση, όσο κι ενός γκαρντ, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Οι διαπραγματεύσεις με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο για τον 32χρονο φόργουορντ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Προέκυψε διαφορά στο οικονομικό σε συνδυασμό με μία εμπλοκή με μάνατζερ και η τρίτη επιστροφή του «μπάτμαν» στον

Παναθηναϊκό παίρνει αναβολή για το καλοκαίρι. Τότε, όταν και θα είναι ελεύθερος από την ιταλική ομάδα, ο Φώτσης εκτός απροόπτου θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία που είχε από τώρα με το «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι του 2015 (με απολαβές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ).

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος «ψάχτηκαν» και για την απόκτηση γκαρντ. Ωστόσο οι επιλογές ήταν περιορισμένες και δεν ταίριαζαν στα αγωνιστικά «θέλω» του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο παίκτης που είχαν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό ήταν ο Γουόλτερ Χοτζ της Ζιέλονα Γκόρα, ωστόσο η πολωνική ομάδα κατέστησε σαφές πως ο αριστερόχειρας Πορτορικανός δεν παραχωρείται, παρότι η ομάδα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά του Eurocup (έχει ωστόσο στόχο το πρωτάθλημα για να βγει του χρόνου στην Ευρωλίγκα).

Σήμερα εκπνέει η προθεσμία μεταγραφών παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο του Top 16 και μέχρι να «κλείσει» το μεταγραφικό παράθυρο, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Πάντως με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν κάποια ενίσχυση της τελευταίας στιγμής. Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει παίκτη και μετά την Τετάρτη, αλλά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Top 16, παρά μόνο στο πρωτάθλημα (και θα πρέπει να κοπεί ένας ξένος γιατί ο αριθμός τους θα ανέβει στους επτά).

Έτσι και μένοντας ως… έχει, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για τον «τελικό» της Πέμπτης απέναντι στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Οι αναχώρησαν νωρίς το πρωί (6:30) για τη Λιθουανία μέσω Γερμανίας, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Στόχος είναι η νίκη, που θα φέρει τον Παναθηναϊκό πολύ κοντά στα προημιτελικά.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ναυάγησε η μεταγραφή του Φώτση appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα