«Να κλείσω την καριέρα μου στην ΤΣΣΚΑ»

Την επιθυμία να σταματήσει από την ενεργό δράση με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξέφρασε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της «ομάδας του στρατού», ο Θοδωρής Παπαλουκάς τόνισε πως η επιστροφή του στη Μόσχα, δεν είχε να κάνει καθόλου με το οικονομικό, ενώ σημαντικό ρόλο για να αποδεχθεί την πρότασή της, έπαιξαν οι Ετόρε Μεσίνα, Αντρέι Βατούτιν και Ναταλία Φουράεβα.

Ο «Τεό» αποκάλυψε πως το διάστημα που

ήταν χωρίς ομάδα, είχε απορρίψει δύο προτάσεις, βλέποντας ως «δώρο» αυτή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Είμαι Έλληνας και οι περισσότεροι Έλληνες περνούν δύσκολες στιγμές λόγω κρίσης. Γι’ αυτό, είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Αισθάνομαι τυχερός, σε αντίθεση με κάποιους άλλους ανθρώπους που περνούν δύσκολα. Αποδέχθηκα το δώρο και δουλεύω σκληρά. Πιστέψτε με, είναι μεγάλη τιμή για μένα, να είμαι μέλος της ΤΣΣΚΑ», δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς και πρόσθεσε:

«Για να έρθω, δεν συζήτησα καν για λεφτά. Στο συμβόλαιο που υπέγραψα δεν αναφέρονται χρήματα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φροντίζει καλά εμένα, τη γυναίκα μου, όπως έκανε πάντα. Μου δίνει όλα όσα χρειάζομαι για να αισθάνομαι άνετα. Πάντως, για μένα είναι πολύ σημαντικό να κλείσω την καριέρα μου στην ΤΣΣΚΑ. Οι αθλητές έχουν διαφορετικούς ρυθμούς και ζωές από τους υπόλοιπους. Ωστόσο, όταν αγωνίζεσαι σε ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι είναι σημαντικό να σε προσέχουν. Μετά, είναι δύσκολο να προσαρμοστείς αν δεν είσαι στην αγωνιστική δράση, θέλει χρόνο. Αλλά, από την άλλη, έχεις περισσότερο χρόνο να περάσεις με την οικογένειά σου».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Να κλείσω την καριέρα μου στην ΤΣΣΚΑ» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα