Μουρίνιο: «Δεν έχω ομάδα»!

Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει την... πλάτη της Μπαρτσελόνα και ο Ζοσέ Μουρίνιο, αν και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τη Σεβίλλη και το -8, κατηγόρησε τους αδιάφορους παίκτες του! «Μόνο εγώ ανησυχώ για την ομάδα», είπε και εξήγησε... «Ανησυχώ γιατί από την αρχή της σεζόν είχα τους...
παίκτες του μόνο στο ισπανικό Σούπερ Καπ (σ.σ. στα ματς με την Μπαρτσελόνα).

Από εκεί και πέρα τίποτα... Περισσότερο από τη διαφορά βαθμών με ανησυχεί που αυτή τη στιγμή δεν έχω ομάδα»!

Για να παραδεχθεί στη συνέχεια πως: «Πήραμε αυτό που μας άξιζε για την άσχημη
εμφάνισή μας. Συγχαρητήρια στη Σεβίλλη. Άξιζαν να κερδίσουν. Δεν χωράει αμφιβολία».

Πάντως, αν και αρχικά «κατηγόρησε» τους παίκτες του, υπερασπίστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως όσα ακούγονται και γράφονται για τη... λύπη του Πορτογάλου, δεν τον επηρεάζουν αγωνιστικά.

«Δεν έχει σχέση με τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν νομίζω πως έπαιξε διαφορετικά σε σχέση με τα παιχνίδια με τη Χετάφε ή τη Γρανάδα».

Επιστρέφοντας λίγο μετά με... καρφιά: «Για μένα αυτό που μετράει είναι το ομαδικό πνεύμα. Και αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστοι που είναι αφοσιωμένοι, συγκεντρωμένοι και έχουν ως προτεραιότητά τους το ποδόσφαιρο. Όταν δεν έχεις αφοσιωμένους ανθρώπους είναι σκληρό. Όμως, εγώ είμαι ο προπονητής και αν δεν είναι αφοσιωμένοι, είναι δικό μου λάθος».

Καυστικό και το επόμενο σχόλιό του... «Στο ημίχρονο έκανα δύο αλλαγές, αλλά ήθελα να κάνω επτά! Η εικόνα της ομάδας μου αυτή τη στιγμή είναι ομάδας χωρίς συγκέντρωση, χωρίς θέληση».

Σημειώνοντας πως: «Δείτε το ματς με τη Σεβίλλη και θα καταλάβετε. Για εκείνους κάθε μπαλιά ήταν σαν να ήταν η τελευταία της ζωής τους. Έπαιξαν μαχητικά και γρήγορα. Η δική μου ομάδα το έκανε αυτό απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά από τότε δεν έπαιξε έτσι σε κανένα άλλο ματς»!
Keywords
Τυχαία Θέματα