Μόνο οι υπογραφές για Ντίνα

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Θανάσης Ντίνας, όπως ανακοίνωσε η Παναχαϊκή και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να υπογράψει ο παίκτης το συμβόλαιο.

Είναι πλέον και επίσημο ότι ο Ντίνας θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και ότι την προσεχή Δευτέρα

ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους», ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Μάλιστα η διοίκηση της Παναχαϊκής μέσα από την ανακοίνωσή της γνωστοποίησε και τους όρους της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Μετά από συνάντηση του εκπροσώπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κυρίου Κώστα Ελευθεράκη και του μάνατζερ του παίκτη Ιωάννη Παπαδόπουλου, κατοίκου Γερμανίας, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θανάση Ντίνα από την ΠΑΕ Παναχαϊκή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Θανάσης Ντίνας θα υπογράψει τη Δευτέρα συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και οι συνολικές του απολαβές για τα τέσσερα έτη θα ανέλθουν σε 400.000 ευρώ. Ο Θανάσης Ντίνας θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στην ΠΑΕ Παναχαϊκή προκειμένου να την βοηθήσει στην προσπάθεια για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα έχει σημαντικό ποσοστό επί του ποσού, σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μόνο οι υπογραφές για Ντίνα appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα