«Μόνο ο Μπουφόν είναι φαινόμενο»

Βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας από την πρώτη αγωνιστική. Μετά απο 17 αγώνες, η διαφορά της από τη δεύτερη Ίντερ είναι στους 7 βαθμούς. Η Γιουβέντους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται σε… τροχιά τίτλου, αφού, παρά τις δύο ήττες που έχει υποστεί, καμία αντίπαλος δεν δείχνει ικανή να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της.

Μεγάλο όπλο της φετινής ομάδας αποτελεί η αμυντική της γραμμή. Έχοντας δεχτεί 10 γκολ, είναι η καλύτερη της Serie A, με τη δεύτερη

καλύτερη άμυνα, αυτή της Νάπολι, να έχει δεχτεί 17. Η διαφορά είναι ενδεικτική…

Ένας από τους «πυλώνες» της άμυνας του Αντόνιο Κόντε είναι ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος κλήθηκε να δώσει τη δική του εξήγηση για την σπουδαία απόδοση της οπισθοφυλακής της «Μεγάλης Κυρίας». «Αν μας πάρεις έναν-έναν, εμένα, τον Μπαρτζάλι και τον Μπονούτσι, δεν θα έλεγα πως είμαστε… φαινόμενα.

Υπάρχουν, ποιοτικά, πολλοί καλύτεροι αμυντικοί από εμάς, αν εξετάσεις μόνο τις ατομικές αρετές. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι το σύστημά μας. Κινούμαστε σαν να είμαστε ένας άνθρωπος. Είμαστε μια συμπαγής γραμμή. Και βέβαια έχουμε τον Τζίτζι Μπουφόν στο τέρμα, κάτι που μας γεμίζει με σιγουριά και ηρεμία. Αυτός μάλιστα, αυτός είναι φαινόμενο», είπε χαρακτηριστικά ο Κιελίνι.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα