Μήνας… κρίσης για την ΑΕΚ ο Ιανουάριος

Μέχρι το Σάββατο αναμένεται η δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Βιντιάδη για τις προθέσεις του, αλλά κι αυτή πιθανώς να μη διαλευκάνει το τοπίο.

Η πρόθεσή του να μπει στην ΠΑΕ είναι δεδομένη, όχι όμως και η δυνατότητά του να επωμιστεί το βάρος.

Τα κεφάλαια που μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει (δικά του, ορισμένων συμπαικτών και κάποιων χορηγικών συμφωνιών) δεν επαρκούν, οι Άγγλοι της Seymour Pierce θα συνδράμουν μόνο εφόσον η επένδυση είναι χαμηλού ρίσκου, ενώ εκκρεμεί

ακόμη η ρύθμιση των χρεών προς το κράτος.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν δείχνει διάθεση, πριν αποσαφηνιστεί πλήρως αν θα αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ, να διευκολύνει ταμειακά την ομάδα.

Έτσι τα ταμεία παραμένουν άδεια, αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι στα όριά τους για να καταθέσουν προσφυγή, άλλες μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν ενώ και οι δύο που έχουν ολοκληρωθεί (Πετρόπουλος και Μητρόπουλος) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι να εξασφαλιστεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, για τις οποίες επίσης απαιτούνται χρήματα.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος βλέπει επίσης την υπομονή του να εξαντλείται, αφού πλέον βλέπει αντιδράσεις (έστω και μεμονωμένες) εναντίον του.

Όλα δείχνουν πως εφόσον μέχρι τη γενική συνέλευση της 17ης Ιανουαρίου δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση Βιντιάδη, η τωρινή διοίκηση θα τα «βροντήξει».

Από τη στιγμή, δε, που οι μέτοχοι αδιαφορούν πλήρως για την κατάσταση στην ΠΑΕ και δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη για να μπαλώσουν τις «τρύπες» που οι ίδιοι δημιούργησαν, η μοίρα της ΑΕΚ- εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά-μοιάζει προδιαγεγραμμένη.

Αν δεν μπουν σύντομα λεφτά στα ταμεία, το «κραχ» είναι αναπόφευκτο, όπως και ο ορισμός διοίκησης Πρωτοδικείου.

Ήδη κυκλοφορούν σενάρια περί πιέσεων που δέχεται ο Θωμάς Μαύρος για να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας, ενώ και ο Ντέμης Νικολαΐδης φημολογείται πως έχει κάποιες σκέψεις και περιμένει.

Όλα τα παραπάνω ασφαλώς έχουν αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Το νέο έτος βρίσκει την ΑΕΚ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο δρόμος προς την εξασφάλιση της παραμονής είναι μακρύς και δύσκολος.

Ο Έβαλντ Λίνεν προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του προσηλωμένους στο καθήκον και το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Βλάχος και Κοντοές (ο τελευταίος είναι αμφίβολο αν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας), ο Λαγός που είναι εκτός ομάδας, ενώ αρκετοί ακόμη παίκτες έχουν περιθωριοποιηθεί. Πάντως Κορδέρο και Κατίδης παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν (σύσπαση και ίωση αντίστοιχα) αναμένεται να είναι διαθέσιμοι.

Πηγή: sport-fm

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μήνας… κρίσης για την ΑΕΚ ο Ιανουάριος appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα