Μιλά στους παίκτες η διοίκηση της ΑΕΚ

Στους παίκτες της ΑΕΚ θα μιλήσουν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπρουσιανός. Υπομονή για τα χρωστούμενα και προσήλωση στο ματς με την Ξάνθη θα ζητήσουν.

«Επισκέψεις» θα έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το πέρας της προπόνησης της Πέμπτης. Ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ηλίας Μπρουσιανός ενημέρωσαν τους «κιτρινόμαυρους» πως θα τους επισκεφτούν

στα αποδυτήρια για να τους μιλήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα τους αναλύσουν πώς έχει η κατάσταση στην ΠΑΕ ζητώντας τους να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή σχετικά με τα (πολλά) χρήματα που τους οφείλονται, αλλά και να μην αποπροσανατολιστούν από τα προβλήματα εν όψει των κρίσιμων ματς που ακολουθούν, με πρώτο αυτό απέναντι στη Skoda Ξάνθη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, θα τους διαβεβαιώσουν πως εφόσον υπάρξει ταμειακή διευκόλυνση (από τον Δημήτρη Βιντιάδη ή τον Άλκη Φωτίου, προτεραιότητά τους είναι να διαθέσουν αυτά τα χρήματα για να τους καταβάλουν μέρος των οφειλομένων.

Μετά το πέρας της συνάντησης θα έχουν ραντεβού και με τον Έβαλντ Λίνεν για όλα τα ζητήματα της ομάδας και ειδικά από τα μεταγραφικά.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσιάζει ο Γιάννης Κοντοές, που περιμένει τηλεφώνημα από την Αγγλία για να δοκιμαστεί σε μία των Χαλ ή Κρίσταλ Πάλας. Εφόσον δεν βρει αυτό που ψάχνει και έρθει σε μία συμφωνία με την ΠΑΕ για την καταβολή ενός μέρους των οφειλομένων, ο 26χρονος άσος ίσως παραμείνει τελικά στην ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μιλά στους παίκτες η διοίκηση της ΑΕΚ appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα