Μεγάλη νίκη για τη Μίλαν στο Σαν Σίρο

Σε μεγάλη νίκη με 2-0 έφτασε η Μίλαν στο Μιλάνο στην 1η αναμέτρηση κόντρα στη Μπαρτσελόνα για τη φάση των «16» του Champions League.

Στο 1ο ημίχρονο οι Ισπανοί είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία της Μίλαν που αμυνόταν μαζικά.

Από την πλευρά τους, οι Ιταλοί προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να φτάσουν στο τέρμα του Βαλντέζ, με πρωταγωνιστές τους Ελ Σαραουί και Μπόατενγκ, χωρίς όμως να δημιουργήσουν

ιδιαίτερους κινδύνους για την άμυνα της Μπάρτσα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος διατηρήθηκε η κυριαρχία της Μπάρτσα, αλλά το 57′ η Μίλαν ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ.

Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ζαπάτα κοντρόλαρε τη μπάλα που στρώθηκε στον Μπόατενγκ κι εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βαλντέζ για το Μίλαν-Μπαρτσελόνα 1-0.

Και ενώ οι Ισπανοί βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν, οι Ιταλοί διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 81′ λεπτό. Ο Σαραουί έβγαλε με περίτεχνη ενέργεια τον Μουντάρι μόνο του στη μεγάλη περιοχή της Μπάρτσα κι εκείνος έκανε εύκολα το 2-0 για τη Μίλαν.

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μεγάλη νίκη για τη Μίλαν στο Σαν Σίρο appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα