Με τον… αέρα του Κυπέλλου

Με την ευρεία νίκη του επί της Καλλιθέας για το Κύπελλο να αποτελεί παράδειγμα αλλά και να έχει εκτοξεύσει την ψυχολογία στα ύψη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Skoda Ξάνθη στην Τούμπα. Σκοπός των παικτών του Γιώργου Δώνη δεν είναι απλώς το τρίποντο αλλά μια ακόμη πειστική εμφάνιση αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά ο τεχνικός της

ομάδας δεν σκοπεύει να κάνει κάποια αλλαγή. Το 4-4-2 με ρόμβο θα το διατηρήσει με ξεκάθαρη πρόθεση να ανοίξει γρήγορα το σκορ και στη συνέχεια όλα να γίνουν περισσότερο εύκολα για την ομάδα του.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» και στην 11άδα. Εάν συμβεί αυτό τότε το παιχνίδι θα αποκτήσει άλλο ένα καλό λόγο για να το παρακολουθήσουν οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Γλύκος θα είναι στο τέρμα, Λίνο (ή Σταφυλίδης) αριστερά, Κωνσταντινίδης δεξιά, στο κέντρο ο ρόμβος θα έχει (από τη βάση του προς την κορυφή) Κάτσε, Κατσουράνη, Λάζαρ, Λόρενς, ενώ στην επίθεση δεν αλλάζει το δίδυμο Αθανασιάδη – Σαλπιγγίδη.

Προϊστορία

Σαφέστατα υπέρ του ΠΑΟΚ είναι η παράδοση στα ματς που έχουν διεξαχθεί στην Τούμπα, με 17 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες.

Μετά τη νίκη της Ξάνθης το 2007-08, ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις σερί νίκες στην Τούμπα, όλες με ένα γκολ διαφορά.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

28/08/11 ΠΑΟΚ-Ξάνθη 1-0 (6′ Βιερίνια)
22/01/11 ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-1 (37′ Αθανασιάδης, 80′ Σαλπιγγίδης – 66′ Πόι)
31/10/09 ΠΑΟΚ-Ξάνθη 1-0 (90΄+ Ιβιτς)
14/12/08 ΠΑΟΚ-Ξάνθη 1-0 (62′ Μπακαγιόκο)
13/01/08 ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-1 (35′ Ραντζίνσκι)

Πηγή: sport-fm

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Με τον… αέρα του Κυπέλλου appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα