Με άδεια χέρια έφυγε ο Σαρρής από τη Μόσχα

Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής αναχώρησε σήμερα, Παρασκευή, από τη Μόσχα, χωρίς να υπάρξει καμία ανακοίνωση για συμφωνία.

«Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής απόφαση για δάνειο από τη Ρωσία και οι συνομιλίες συνεχίζονται», δήλωσε ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών από τη Μόσχα, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Ρώσο ομόλογό του, Αντόν Σιλουάνοφ.

«Είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση.

Δώσαμε έμφαση στο πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση», είπε προς τους δημοσιογράφους ο κ.Σαρρής και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουμε τις συνομιλίες μας για να βρούμε τη λύση από την οποία ελπίζουμε ότι θα λάβουμε μία στήριξη. Δεν υπάρχουν προσφορές, τίποτα συγκεκριμένο. Είμαστε χαρούμενοι καθώς κάναμε ένα καλό ξεκίνημα».

Ο Μιχάλης Σαρρής έφθασε την Τρίτη στη Μόσχα όπου είχε συνομιλίες σχετικά με την επιμήκυνση του ρωσικού δανείου ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Κύπρο και ενδεχόμενες ρωσικές επενδύσεις στον τραπεζικό και τον ενεργειακό τομέα.

The post Με άδεια χέρια έφυγε ο Σαρρής από τη Μόσχα appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα