Μαυραγάνης: «Το νέο φορολογικό θα βάλει την οικονομία στη φάση της προοπτικής»

Ως απαραίτητο εργαλείο χαρακτήρισε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυράγάνης, το οποίο -όπως είπε- θα βοηθήσει την ελληνική οικονομία «να περάσει από την φάση της προσαρμογής στην φάση της προοπτικής».

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υφυπουργός εξήγησε ότι «από εδώ και πέρα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας προκειμένου να χαράξουμε μια φορολογική πολιτική που θα μας βοηθήσει να εκτελέσουμε πιστά μια οικονομική πολιτική ανάπτυξης, στόχος να σταθεροποιήσουμε τα δημοσιονομικά και μετά να μπορέσουμε

ελαφρύνουμε τη φορολογία».

Επισήμανε πως «δεν είμαστε υπέρ των φόρων, αλλά να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο και μετά να προχωρήσουμε σε μειώσεις φόρων και απλοποιήσεις φορολογίας».

Τέλος, ανέφερε ότι θα είναι επικεφαλής ειδικής επιτροπής που «θα φέρει στο κοινοβούλιο νομοσχέδιο για απλοποιήσεις στους κώδικες φορολογίας, να το κάνουμε λειτουργικό εργαλείο που θα βοηθάει τους επενδυτές που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα και όσους είναι εδώ, απλός κώδικα για να ξέρει ο πολίτης πώς να ανταποκριθεί…».

The post Μαυραγάνης: «Το νέο φορολογικό θα βάλει την οικονομία στη φάση της προοπτικής» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα