Κοιτάει Πλετίκοσα ο ΠΑΟΚ

Το βάρος στην απόκτηση τερματοφύλακα έχουν ρίξει στον ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του Χακόμπο Σανθ. Σύμφωνα με τα «Σπορ του Βορρά», ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και επιχειρεί να φέρει στην ομάδα τον Στίπε Πλετίκοσα.

Ο 34χρονος γκολκίπερ, βασικός στην εθνική Κροατίας με την οποία μετρά 99 συμμετοχές, ανήκει μέχρι το καλοκαίρι στην FC Ροστόφ και το αφεντικό

της ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις διασυνδέσεις τους στη ρωσική αγορά για να τον κάνουν δικό τους. Ασφαλώς δεν πρόκειται για απλή περίπτωση, καθώς ο Πλετίκοσα είναι βασικότατος στην ομάδα του (19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα φέτος), ενώ υπάρχει ανταγωνισμός από την Κλαμπ Μπριζ.

Φημολογία αναπτύχθηκε για την πιθανότητα απόκτησης του Αλέξανδρου Τζόρβα, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Ο 30χρονος τερματοφύλακας ανήκει στην Τζένοα, αλλά δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από το καλοκαίρι.

Πάντα ανοικτό παραμένει για τον ΠΑΟΚ το θέμα του Διονύση Χιώτη, που μοιάζει και ο πιο εφικτός από τους παραπάνω στόχους για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Κοιτάει Πλετίκοσα ο ΠΑΟΚ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα