Κλείνει το ζήτημα Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ

Τέλος αναμένεται να δοθεί στο ζήτημα που είχε προκύψει με την οφειλή του Θόδωρου Ζαγοράκη, καθώς το ποσό των 320.000 ευρώ πέρασε ως αναδρομική αμοιβή στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Στη σημερινή τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που έγινε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, ήταν οι Ζήσης Βρύζας (πρόεδρος), Αχιλλέας Μαυρομμάτης

(νομικός εκπρόσωπος), δύο ορκωτοί λογιστές, οι Μαρία Γκοντσάρεβα, Άλκης Μαυροφρύδης που είναι επιφορτισμένοι με το οικονομικό κομμάτι της ΠΑΕ. Στην έκτακτη γενική συνέλευση εκπροσωπήθηκε το 72,47% από πλευράς μετόχων.

* Η ζημιά της ΠΑΕ από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012 φτάνει τα 4,8 εκατ. ευρώ.

* Τα «παγωμένα» χρέη φτάνουν τα 17,6 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί η ΠΑΕ στα διοικητικά δικαστήρια, τότε θα έχει τη δυνατότητα να μπει στη ρύθμιση Ορφανού, κάτι που συνεπάγεται επιβάρυνση τεσσάρων εκατ. ευρώ.

* Όσον αφορά την αμοιβή του Ζήση Βρύζα αναφέρθηκε το ποσό 7.000 ευρώ καθαρά, ενώ του Παντελή Κωνσταντινίδη 3.500 το μήνα καθαρά από τον Σεπτέμβριο του 2011 μέχρι και την αποχώρησή του. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, μπαίνει τέλος στο θέμα της οφειλής του, κάτι που ήθελε ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Έτσι, λοιπόν, αντί επιστροφής του ποσού των 320.000 ευρώ, αυτό πέρασε ως μηνιαία αμοιβή 6.400 ευρώ. Διατυπώθηκαν ενστάσεις από μικρομετόχους, αλλά τονίστηκε ότι δεν τίθεται θέμα μη νομιμότητας σε αυτή την κίνηση.

* Εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός ισολογισμός, όπως επίσης και η συνεργασία με δύο νέους ορκωτούς λογιστές, τον Δημήτρη Χαραλάμπους και αναπληρώτρια την Αλεξάνδρα Μπούτου με 11.500 ευρώ μηνιαίως.

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα