Κεδίκογλου: Υπήρξαν χειροπιαστά αποτελέσματα από την επίσκεψη Ολάντ

Τον απολογισμό της επίσκεψης του Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα έκανε με δηλώσεις του στον realfm 97,8 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και απαντώντας στην ερώτηση τι έμεινε πρακτικά από την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου είπε: «Ο κ. Ολάντ είπε χαρακτηριστικά ότι ήρθα για να παρακινήσω, να ενθαρρύνω, να παροτρύνω γαλλικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Υπήρξαν χειροπιαστά αποτελέσματα. Θεωρούμε πολύ σημαντική την δημιουργία του ελληνογαλλικού επιχειρηματικού συμβουλίου».

Και πρόσθεσε: «Η συζήτηση που έγινε χθες στο Χίλτον μεταξύ των δύο ηγετών και δεκάδων επιχειρηματιών των δύο χωρών, ήταν και ουσιαστικά έδειξε άμεσα τις προοπτικές. Θα δοθεί έμφαση στις συνεργασίες τις επιχειρηματικές σε τομείς κατά προτεραιότητα, ενέργεια, διαχείριση υδάτων, άμυνα, τουρισμός που υπογράφηκε η σχετική συμφωνία, εμπόριο, οπότε θα προχωρήσει πιστεύουμε με πολύ γοργά βήματα η ελληνογαλλική επιχειρηματική συνεργασία. Υπάρχει και το θέμα με το γαλλικό ταμείο παρακαταθηκών και δανείων το οποίο θα έλθει να ενισχύσει το ελληνικό επενδυτικό ταμείο».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ κ. ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

The post Κεδίκογλου: Υπήρξαν χειροπιαστά αποτελέσματα από την επίσκεψη Ολάντ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα