«Κάντε το όπως η Τσέλσι!»

Εμψυχωτική ήταν η ομιλία του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναχώρηση για το Λονδίνο, ζητώντας από τους παίκτες του να παίξουν απέναντι στην Άρσεναλ όπως η Τσέλσι...

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να πιστέψουν στο θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Έμιρεϊτς» και τους έδωσε το παράδειγμα της Τσέλσι και πως απέδρασε το Σάββατο με το «διπλό» κόντρα στους «κανονιέρηδες».

«Στην προπόνηση θα κάνουμε την προετοιμασία
μας για το παιχνίδι με την Άρσεναλ και θέλω να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που θα δείξουμε στο γήπεδο. Επίσης, επειδή είναι καλό να βλέπετε τους αντιπάλους μας, θέλω να δείτε πώς νίκησε η Τσέλσι στην έδρα της Άρσεναλ. Θα είναι καλό για να δείτε τον αντίπαλό μας. Να δείτε πως μπορούμε να το κάνουμε και εμείς!», ανέφερε ο 38χρονος τεχνικός.

Στη συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση του Ολυμπιακού, όπου ο Ζαρντίμ δοκίμασε στο αρχικό σχήμα τον Ντιακιτέ, ενώ ο Σιόβας πήρε θέση στα χαφ ως κόφτης. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Αμπντούν, με τους Φουστέρ και Μήτρογλου να αποτελούν την τριάδα στην επίθεση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί στις 9:15 για το Λονδίνο, ενώ στις 18:45 θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο «Έμιρεϊτς». Ο Ζαρντίμ στις 18:00 θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Keywords
Τυχαία Θέματα