«Κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!»

Καμία ανησυχία δεν προκαλεί στον ΟΦΗ το θέμα της προσφυγής των εννέα ποδοσφαιριστών στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την καθυστέρηση καταβολής της πρώτης δόσης.
Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος με αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα, καθώς η καθυστέρηση της...
πρώτης δόσης οφείλεται σε μη καταβολής των χρημάτων που έχει λαμβάνειν
η ΠΑΕ από την Super League και την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

«Δεν υπάρχει κανένας τέτοιος κίνδυνος για τον απλούστατο λόγο ότι η δόση που είχε εκχωρηθεί στους παίκτες με ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου, καθυστέρησε όχι με υπαιτιότητα του ΟΦΗ», αναφέρουν αρχικά οι άνθρωποι των Κρητικών.

Και συνεχίζουν: «Η Σούπερ Λιγκ καθυστέρησε να δώσει την δόση και για το λόγο αυτό δεν έχουν πάρει οι παίκτες ακόμα τα χρήματα της δόσης. Επίσης οι δόσεις που είναι να πάρουν οι παίκτες μεταφέρονται αυτόματα για τον επόμενο μήνα (Οκτώβριο), όπως είχαν συμφωνήσει τον περασμένο Μάιο η ΠΑΕ με στους ποδοσφαιριστές.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ΠΑΕ δια της εκχωρήσεως η οποία έχει κοινοποιηθεί στην Σούπερ Λίγκα έχει αποξενωθεί των απαιτήσεων της από την σύμβαση μεταξύ συνεταιρισμού και NOVA.

Το μόνο βέβαιο λοιπόν είναι ότι λόγω της αποξένωσης αυτής, τα χρήματα θα καταβληθούν απευθείας, και μάλιστα εις το ακέραιο στους παίκτες, όπως άλλωστε προβλέπεται στις συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές».

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν πως οι εκβιασμοί παικτών και δικηγόρων δεν πρόκειται να έχουν κανένα αντίκτυπο στην ομάδα, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πώς να αντιμετωπίσουν όλες τις καταστάσεις και θα κάνουν ότι χρειάζεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα