Κανένα εμπόδιο σε Τσιώλη και… Ολυμπιακό!

Έτοιμοι να… αφήσουν τον Σάκη Τσιώλη να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον… Ολυμπιακό εμφανίζονται οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης! Κάτι οι εμφανίσεις των «ερυθρόλευκων» σε πρωτάθλημα και Champions League, οι οποίες δεν κινούνται σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κάτι οι αποδοκιμασίες των οπαδών μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης...
κάτι η πρόσφατη πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη στο τεχνικό επιτελείο ως βοηθό
του Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι αρκετά για να φουντώσουν τα σενάρια διαδοχής του Πορτογάλου προπονητή στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, επικρατέστερος για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος αντιμετώπισε προ ημερών τους Πειραιώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης είναι σε επικοινωνία με «κύκλους» των «ερυθρόλευκων» περιμένοντας επίσημη… κλήση από τα… υψηλά πρόσωπα της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσει για την επόμενη… μέρα στο Λιμάνι.

Και όχι μόνο ο Έλληνας προπονητής είναι σε… επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, το… φλερτ των δύο πλευρών γνωρίζουν πολύ καλά οι ιθύνοντες του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι, μάλιστα, εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο αποχώρησης του έμπειρου τεχνικού σε περίπτωση που έρθει τιμητική πρόταση για τον Σάκη Τσιώλη.

«Δεν πρόκειται να μπούμε εμπόδιο σε κανένα. Αντιθέτως οποιοδήποτε ενδιαφέρον από μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός ή από σύλλογο του εξωτερικού για μέλος του Αστέρα είναι ιδιαιτέρως τιμητικό και φυσικά υπό εξέταση», αναφέρουν από την Τρίπολης.

Πάντως, μέχρι στιγμής, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τυγχάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι ευελπιστούν πως με την προσθήκη του Αντώνη Νικοπολίδη, η ομάδα θα γίνει πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια και θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα